Connsure Solution Pvt Ltd

Ben je afhankelijk van seks om te controleren en te begrijpen, is het tijd voor jou naar een dokter

Sexverslaving – Nu is het zelfs modieus. Michael Douglas, David Dukhovny, Tiger Woods en vele andere beroemde “wandelaars lieten” verdiende mitigatie van hun schuld in de ogen van vrouwen / fans / sponsors vanwege deze diagnose. Zieke mensen, ze zeggen wat ze moeten nemen. Je zult niet een-pootje schelden voor het feit dat hij diskeert draaiende draai.

Van de buitenkant lijkt het erop dat het leven van sexholik mooi en verbazingwekkend is. Hij krijgt zoveel seks als hij nodig heeft, hij verandert vaker vrouwen dan shakes, geen zorgen en verplichtingen. Maar dit beeld van de playboy en de levensduur past niet in het feit dat het echt aan de hand is in het leven van sexholikov.

Dorst naar seks, het bezetten niet alleen hoofden, maar ook andere organen, laat de plaats niet in hun leven voor iets anders. Sexomolik kan niet genoeg tijd en kracht betalen op haar carrière, vrienden, familie. Het verhoogt herhaaldelijk de waarschijnlijkheid om een ​​vermelding te krijgen over pittige ziekten en zelfs prostaatkanker (gerapporteerd in een studie uitgevoerd door het Caroline Institute in Zweden). Om nog maar te zwijgen van het gevaar om meisjes onder ogen te zien die zich verstopt in het dorp Clavaneline.

En dit is niet de belangrijkste problemen. Bijna alle SO’s kunnen worden genezen en in plaats van een gestolen piano om een ​​nieuw te kopen. Het probleem is dat sexholik in feite seks haat. “In seks drugsverslaafden, gevolgd door ejaculatie, volgt een volledige teleurstelling van de incompatibele, – verklaart de toonaangevende specialist in de obsessie met seks Taddeus Birard. – Een persoon ervaart, nerveus en probeert stress-seks te verwijderen. De cirkel sluit, verergert stress “.

Denk dat het met iemand kan gebeuren, maar niet met jou? Misschien wel. Maar de voorremissen van obsessie met seks tot een graad of een ander is in ieder van ons. Zelfs gewoon gedachten over seks kunnen je batch lange tijd breken in online poker op het werk. Wat te zeggen over periodiek opkomende kansen om je track record volgende vrouwelijke naam aan te vullen! En naar de pathologie hier is niet zo ver.

Seksplezier ontstaat door het isolement van chemische elementen in het lichaam, voornamelijk testosteron en dopamine. En problemen beginnen, volgens de directeur van behandelingsprogramma’s van seksafhankelijk van Priory Martin kamagra goedkoop Smith, toen de hersenen voortdurend van u moeten vragen om neurale ketens te activeren met betrekking tot het verkrijgen van plezier van seks. “Zelfs onmiddellijk na seks wachten de hersenen op deze banden om opnieuw te activeren”, zegt Smith. – en je verlangt om meer te eten dan wat dan ook in de wereld. “.

Dit is de gelijkenis van seksolisme met afhankelijkheden – alcoholisme en drugsverslaving. Om je te ontmoeten, heb je meer en meer seks nodig (of meer extremer). En sinds (in eerste instantie) is het ook leuk, verslaafd om het te gebruiken om andere dingen te vergeten. “Seks stopt vaak bezorgdheid van sommige andere problemen”, zegt Birhard.

Denk aan hoeveel je humeur en welzijn afhankelijk is van het aantal seks. Als je vermoedt dat het sterk is, wijs jezelf dan – voor een tijdje, geef het seks op, doe het internet uit, doe iets dat al lang is uitgesteld of eerder graag doen (behalve seks, we denken je eraan!). Als er twee keer de deadline voor zichzelf is – heb je een probleem.

Goypassing

Als je je breekt hebt, probeer dan naar het probleem van de binnenkant te kijken. Wetenschappers vergelijken de obsessie met een obsessief-compulsieve stoornis (neurose van obsessieve staten), die gepaard gaat met een afname van het niveau van het serotoninehormoon, dat verantwoordelijk is voor een goed humeur. Daarom worden seksdrugsverslaafden voortdurend achtervolgd door serotonine, waardoor het bekend is voor zichzelf.

Het is echter mogelijk om serotonine-niveaus met sporten te verhogen. Het belangrijkste is niet om naar de schommelstoel te gaan (ja ja, het is de gezondheid van mannen, je vergist je niet!). Krachtoefeningen verhogen testosteron, die alleen oliën in het vuur goot. Beter rijden op een fiets of oefenen een aantal andere repetitieve eenvoudige oefeningen uit – leer wat “Kayf Runner”.

Leid de route van je cycleraffeon door een supermarkt en vang daar Turkije, groenten, chocolade en kabeljauw. Het aminozuur tryptofaan en vitamine C uit deze producten zullen perfect worden gestimuleerd door de productie van serotonine.

Of ga naar een andere – Verminder de bloedtestosteronniveaus (ja, het is nog steeds de gezondheid van de mannen!). Onderzoekers van de Universiteit van Chicago ontdekten bijvoorbeeld dat als je minder dan zeven uur per dag slaapt, het zal leiden tot een afname van testosteronniveau. Dus ga naar de laatste film en speel langer in de playstock.

Als je echter echt seks hebt, dan faciliteren games met lagere hormonen alleen je toestand. De fysieke symptomen verzwakken, zorg voor psychische problemen. Zoek eerst een persoon die kan worden uitgedrukt. Het kan je vriend zijn, een psycholoog, iedereen. Het belangrijkste is dat je duidelijk praat met wat het probleem bezorgd is en hoe je gaat beslissen. Dus Frank, natuurlijk niet alleen, maar gedragsdeskundigen beweren dat het als een belangrijke motivator dient om zijn doelen te bereiken.

Bovendien moet je naar je hersenen overschakelen, de gedachten over seks verplaatsen. “Het is erg belangrijk om nieuwe banden te maken met de wereld die niet gebaseerd zijn op seks,” adviseert Taddeus Birhard. Je moet ook meer tijd sildenafil 50mg kopen doorbrengen met vrouwen in je familie of met degenen met wie je een pure platonische relatie hebt. Het zal je helpen om een ​​automatische houding ten opzichte van seks in een vrouwelijke samenleving in te trekken.

Eindelijk, de volgende keer dat u seks hebt, verlengt u de prelude gedurende 10 minuten en kies alleen dergelijke posities waarmee u de partner in het gezicht kunt bekijken. “Voor seks drugsverslaafden, is de partner vaak niet geïnteresseerd in een persoon”, legt Smith uit. Seks minder zielloos maken, draag je bij aan de productie van oxytocine – hormoon affectie. Na het orgasme, ga niet meteen uit het bed, en bied een massage-meisje aan. Studies die aan de Universiteit van Liverpool zijn uitgevoerd, toonden aan dat het bij beide partners de productie van oxytocine uit te breiden. En daar, kijk je, en seks zal ziek gaan liggen – met roetpes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *